FOLPRINT ZÖLDNYOMDA

Címke nyomtatás digitális,
UV InkJet technológiával

A címke nyomtatás területén megjelent, legújabb technológiával nyomtatjuk címkéinket az ügyfeleink részére. Nagyon magas minőségben és kedvező áron gyártunk tekercses termék-, promóciós etikettet vagy akár okos matricákat.

Amennyiben kérdése van a szolgáltatásainkkal, vagy a címkézéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A címke nyomtatás digitális UV InkJet technológiával, tekercsben történik. Alapanyagok széles skálája áll rendelkezésre, dolgozunk félfényes matt papírral; vinyl anyagok széles skálájávalilletve különböző kreatív alapanyagokkal. (Fémgőzölt polietilén fólia, bordázott boros címke papírok, stb.)

Kérjen árajánlatot most!
Image module

Miért érdemes minket, és a digitális UV Inkjet technológiát választani?

A digitális címkenyomtató gépünk hatalmas előnye a gyorsaság, rugalmasság, és a gyönyörű, egyedi vastag felhordású festékréteg, amivel a termékei szinte leugranak a polcokról. Olyan egyedi megoldásokra vagyunk képesek, amik a hagyományos címke nyomtatás során elképzelhetetlenek. Alacsony példányszámnál is képesek vagyunk gazdaságosan dolgozni. Nincsen szükség kliséköltségre. Nem jelent problémát a rövid futás idejű címke nyomtatás. Van lehetőségünk akár minden egyes különböző címkét változó adatokkal ellátni. Különleges effekt lakk hatásokat, és lenyűgöző színeket tudunk elérni. A jövő a digitális nyomtatás felé halad, legyen Ön is az elsők között, akik kipróbálják.

Amennyiben szeretné az Ön által elképzelt színeket minél pontosabban megjeleníteni, van lehetősége egy szín-mátrixot kérnie, ami alapján kiválaszthatja a legmegfelelőbb színtartományt.) A digitális technológia miatt a képek eleve fényesebb érzést keltenek, ezért nem feltétlen igényel utólagos lakkozást.  Fehér festék használatával az effektek, illetve a címke design terén szinte csak Ön szabhat saját magának határt. Ha kétségei vannak a hozott grafikát illetően, van lehetősége grafikai ellenőrzést kérnie, amikor a szakértőink elemzik a hozott grafikát, és nyomdakész állapotra készítik elő. Változatos utófeldolgozás opciókat is ajánlunk, úgy mint fényes vagy matt lakk (uv vagy vízhatású), stancolás, pályára vágás, kívánt darabszámra történő kiszerelés, végül csomagolás a megadott igények alapján.

Egyedülálló minőség
Cégünk 2009 óta jogosult FSC termékek előállítására, illetve 2009 óta rendelkezik MSZ ISO 14001: 2015 környezetközpontú irányítási rendszerrel. A Folprint Zöldnyomda ezeknek a követelményeknek megfelel, és ennek köszönhetően működik a piacon sikeresen.
Ügyfélbarát megoldások
A címkekészítés a nyomdatermékek előállítása és a lézergravírozás mellett az egyik kiemelt és intenzíven növekvő üzletágunk. A Folprint Zöldnyomda szakképzett munkatársai segítségével áll az Ön rendelkezésére gyors, költséghatékony és speciális megoldások kivitelezésére.
Kedvező árak
Kalkulátoraink a lehető legbarátságosabb árakat igyekeznek kidolgozni. Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a szakmában az ügyfél az első, ezt az árainkban is igyekszünk kihangsúlyozni. Máshol olcsóbb ajánlatot kapott? Mutassa meg, hogy találjunk egy jobb megoldást!